Om oss


Om företag

See Fly Ticket group AB med registreringsnummer Org.nr: 559048-9943 under namnet varumärket Habib Travel med mer än års erfarenhet av flyg- och turismtjänster runt om i världen, särskilt i Mellanösternregionen, erbjuder sina tjänster till kunder. Företaget grundades 2012 i Malm, Sverige, och bara två år senare, med företaget växande och utökade kundservice och förtroende, öppnade ytterligare en filial i Köpenhamn, Danmark.

Vårt uppdrag

Förstå kundens behov och lägga vikt vid det, tillhandahålla tjänster av hög kvalitet inom försäljning av flyg från olika flygbolag och ha specialpriser för flygbolag som Turkish Airlines, Emirati, Qatar Airways etc., och hålla turer och presentera visumtjänster, som samt att bekanta företagets anställda och chefer med kulturella behov och flytande engelska, persiska, arabiska, svenska och danska, är en uppsättning funktioner som få företag har alla tillsammans.


Varför oss ?

Engagemang gentemot kunden, tillhandahållande av kvalitet och lämpliga tjänster, gästfrihet och att få kundens djupa förtroende är vårt huvudmål. Sättet vi ser på kunden skiljer sig från andra företag. Vi försöker tillhandahålla kvalitet och lämpliga tjänster till kunden. Det vänliga och vänliga beteendet hos företagsledningen och anställda är ett bevis på detta sätt att tänka och hantera.

Varför är vi billigast?

Vår höga försäljning på de mest upptagna destinationerna för ansedda flygbolag som Turkish Airlines och Qatar Airways har gjort det möjligt för oss att få de bästa flygpriserna till de flesta delar av världen med högsta kvalitet med de bästa priserna du erbjuder.

Resa säkert med oss

Efter utfärdandet av biljetten slutar inte vårt åtagande mot dig, men vi kommer att vara med till slutet av din resa, och i händelse av problem kan du räkna med vår hjälp. Vårt dygnet runt-stöd 7 dagar i veckan kan vara en försäkran för dig att när du får tjänster från oss är vi vid din sida fram till slutet av vägen.

IATA (international Air Transportation) 

Habib Company är en officiell medlem av International Air Transport Association, även känd som IATA. IATA är en gränsöverskridande organisation med 260 flygbolag som grundades i april 1945 i Havanna, Kuba. IATA står för närvarande för 83% av den globala flygtrafiken. IATA har sitt huvudkontor i Montreal, Kanada.Online betalning

Enligt de bankkontrakt som Habib Company har tecknat med ansedda banker kan kära kunder enkelt och med mycket hög säkerhet göra sina betalningar med MasterCard- och Visa-kreditkort.